AKNEN HOITO | Tyrni Natura

AKNEN HOITO

 

 

 
DMK ihoterapeuttisi selvittää ihosi kunnon, diagnosoiden sen perusteellisesti rakenteellisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta käsin. Tämän jälkeen hän räätälöi hoitosi yhdistämällä useita erilaisia DMK-koostumuksia DMK Signature entsyymiterapiaan. 
DMK -entsyymihoito ei ole tavallinen kasvohoito. Tämä ero näkyy myös tuloksissa, jotka saavutamme. Saavutetut tulokset ovat pitkäkestoisia.
  • Nuoren aknen hoito 180min- 360€

 

KONSEPTI

 

DMK-hoitojen kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN -ihonhoitokonsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle.   

Tämä DMK:n poisto, jälleenrakennus, suojaus, ylläpito -konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

REMOVE (POISTO):

Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK Signature entsyymiterapia POISTAA ylimääräisen solukon muuttamalla sen heikoksi hapoksi ja huuhdellen sen pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

REBUILD (JÄLLEENRAKENNUS):

 

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK:n öljyt, seerumit ja suihkeet sisältävät ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

PROTECT (SUOJAUS):

Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaation ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.  

MAINTAIN (YLLÄPITO):

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattihoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

Konsepti on yhdistelmä huippulaatuista kasvitiedettä, sekä innovatiivista teknologiaa. Tämän ansiosta DMK on kehittänyt yhden edistyksellisimmistä ihonhoitokonsepteista, joka maailmassa on saatavilla. 

 
 

DMK on erilainen, koska teemme asiat eri tavalla.