DMK Skin Revision™ | Tyrni Natura

DMK Skin Revision™

 
Your DNA+ DMK = Your true skin.

SYVÄLLISIÄ, PITKÄKESTOISIA TULOKSIA

DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneutuu ongelman syyhyn. Ammattihoitojen, sekä tehokkaiden kotihoitotuotteiden yhdistelmällä saadaan haluttuja ja pitkäkestoisia tuloksia. Jo yli 40:n vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämän.

”Uskomme, että parempi iho voi muuttaa elämän.                   

Uskomme itsevarmuuden luomiseen.

Uskomme, että kaunis päivä alkaa kauniista ihosta.

Uskomme, että voit olla paras versio itsestäsi ja hymyillä peilikuvallesi.

Uskomme ihon rakastamiseen ja siihen, että hyvä iho tuo iloa maailmaan.

Uskomme, että kaikilla on oikeus hyvään ihoon. Uskomme unelmaihoosi. Uskomme onnelliseen ihoon”.

 

”Ei ole olemassa salaisia raaka-aineita, eksoottisia erityistekniikoita, tai käänteentekeviä ihmeitä, jotka ratkaisisivat kaikki ihoon liittyvät ongelmat. On olemassa vain elimistömme oma kemia, joka hallitsee ihon toimintaa. Meidän on päästävä mahdollisimman lähelle tuota kemiaa voidaksemme luoda parhaat mahdolliset olosuhteet iholle säilyä terveenä ja kauniina”

Danne Montague-King

 

 
 

Quick Peel 

Parantaa ääreisverenkiertoa, lisäten hapen ja ravinteiden määrää kudoksissa. Saa aikaan pseudolämpöä, huuhdellen verisuonien lymfanestettä tuoden tuoretta verta kudoksiin, poistaen seisovaa tilaa, tulehdusta tai infektiota. QP toimii pudottamalla ihon pH arvoa hyvin nopeasti, jolloin uloimman kerroksen solut kovettuvat, murenevat ja irtoavat alla olevasta kudoksesta. QP parantaa ihon toimivuutta ja vahvistaa hiussuonia. QUICK PEEL on riittävän hellävarainen herkälle ja nuorelle iholle. Se soveltuu myös kovemmalle ja karkeammalle iholle, kuten esimerkiksi miesten iho tai iholle jossa on voimakkaasti keräytynyttä kuollutta solukkoa. Punainen, reagoiva iho; Väsähtäneelle;  Huonosti paranevalle iholle;  Hauraat hiussuonet,  rosacea; Tukkoinen eloton iho; Pigmentoituneen ja arpisen ihon hoitoon; Tulehtunut, öljyinen iho; Akneen taipuvainen iho.
 
 • Quick Peel, entsyyminaamio, seerumit, jalkahieronta 30min, kasvohieronta 1h 30 min- 155,00€
 

Red Vein- hoito

RV- hoito on mukautuva menetelmä, josta voi olla hyötyä useisiin eri ihon tiloihin. Heikentyneet ja laajentuneet hiussuonet, hajanaista punakkuutta, rosacea (ei kuitenkaan ensimmäinen hoito) ja verisuonten arvet. Violetin punaiset aknearvet. Vaikeasti tukkoinen ihonpinta. RV- hoidon saa tehdä korkeintaan kerran viikossa. Yleensä se tehdään yhdessä muiden DMK ihon uudistamisenhoitojen yhteydessä varmistamaan, että ihon kunto paranee; hyödyntämällä eri menetelmien vuorottelua varmistetaan, että iho reagoi ja tila paranee.

 

 • Red Vein hoito, jalkahieronta 30min, kasvohieronta 1h 15 min- 135,00€
Tulokset 3:n Red Vein -hoitolahoidon jälkeen
 

Prozyme 

Kuolleiden solujen ”lihassyöjä” entsyymi on suunniteltu poistamaan tukkeutuneet ihoalueet. Prozyme on desinkrustaatiokäsittely, joka sulattaa kuolleita soluja ja joka auttaa poistamaan tukkeuttuneita huokosia.

 

 • Prozyme tehokuorinta, entsyyminaamio, ravinnehoito, paineluterapiahoito 1h 45 min- 190,00€
 • Pro Alpha I peeling, prozyme, entsyyminaamio, ravinnehoito, paineluterapiahoito 1h 30 min- 170,00€
 • Paineluterapiahoito 30 min- 30,00 €

 

Proalpha Six Layer Peeling ( hapotus sisältää Lift- off jälkihoidon ) – 380,00€

Pro Alpha Six Layers-esite

 

 • Alkaline Wash ( entsyyminaamio,  Transdermaalinen ravinnehoito ) 1h 30 min- 140,00€
 • Morsiamen Äidin ( Quick peel, Danne Entsyymit 1+2+3 )  1h 45 min- 175,00€
 • Hydradermaze ( Prozyme, Pro Alpha I peeling, entsyymi, transdermaalinen ravinnehoito) 2 h- 200,00€
 • Danne Entsyymi 1 60 min- 105,00 €
 • Danne Entsyymit 1+2 1 h 15 min  transdermaalinen ravinnehoito- 135,00€
 • Danne Entsyymit 1+2+3 1 h 30 min   transdermaalinen ravinnehoito- 165,00€
 • DMK Bihaku- 175,00€

 

Entsyymin vaikutukset:
Entsyyminaamio hydrolisoi kuollutta solukerrostumaa ihon pinnalta muuttaen kuolleet solut heikoksi hapoksi, huuhtoen ne pois ihon pinnalta. Käänteisen osmoosin vaikutuksella solut puhdistuvat myrkyistä, hapettuneesta solujätteestä ja vapaista happiradikaaleista. Stimuloi aminohappoja, tuottamaan kollageenia. Saa aikaan plasmaattisen vaikutuksen veri- ja lymfakierrossa lisäten happea, soluaineenvaihduntaa ja immuunitoimintoja. Toimi ihoa kiinteyttäen.

 

 
DMK-entsyymiterapia

Esittelemme maailmankuulun DMK Enzyme Therapy “signature treatment” -hoidon lähikuvana. Tämä animaatio havainnollistaa, miten ihosi hyötyy DMK-entsyymiterapiasta. Katso todellinen happihoito täydessä vauhdissa. #DMKrrpm #DMKskin #PlasmaticFanatic

Julkaissut DMK Finland Perjantaina 2. syyskuuta 2016

 

DMK ENZYME MASQUE #2
Palauttaa ikääntyneen ja huonokuntoisen ihon toimintakyvyn ja rakenteen. Naamio toimii lihaksia supistavasti ja antaa iholle ryhtiä ja kiinteyttä. Sisältää viestintäentsyymejä proliinia, lysiiniä ja glysiiniä. Kauran ainesosat (Avena Sativa Kernel) hoitavat ja vahvistavat kudoksia sekä vähentävät punoitusta ja turvotusta. Se silottaa ryppyjä ja hienoja juonteita ja kiinteyttää ihoa vähentäen sen laikkuisuutta.

 

DMK ENZYME MASQUE #3
Tehostaa naamion vaikutusta ja parantaa sen kykyä aktivoida elintärkeitä prosesseja, joita iho välttämättä tarvitsee pystyäkseen palauttamaan ja säilyttämään terveytensä ja nuorekkuutensa. Kassiakaneliöljy tehostaa ihon termogeneesiä ja stimuloi verenkiertoa. Näin naamio puhdistaa väsyneitä kudoksia kuona-aineista, supistaa laajentuneita hiussuonia ja tuo lisää happea mitokondrioihin. Lipaasi on entsyymi, joka katalysoi rasvojen eli lipidien hydrolyysiä ihossa. Se on aine, joka vaikuttaa merkittävästi kaikkien elävien organismien rasva-aineiden hajottamiseen, kuljettamiseen ja käsittelyyn.

 

DMK FOAMY LIFT
Hoitolahoitojen tuloksia ylläpitävä entsyyminaamio kotikäyttöön. Sisältää ainutlaatuisen sekoituksen erityisiä viestintäentsyymejä, kuten proliinia, lysiiniä ja glysiiniä. Asparagiinihapolla on tärkeä rooli aminohapposynteesissä, ja se auttaa vahvistamaan kudoksia ja hiussuonia. Kassiakaneliöljy voimistaa ihon termogeneesiä, vilkastuttaa verenkiertoa, puhdistaa väsyneitä kudoksia ja supistaa laajentuneita hiussuonia tuoden samalla lisää happea mitokondrioihin. Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.  DMK Entsyymiterapian plasmaattinen vaikutus