DMK kotihoitotuotteet | Tyrni Natura

DMK kotihoitotuotteet

 

RATKAISU VAIKEIMPIINKIN IHO-ONGELMIIN

Koska DMK-kotihoitotuotteet luokitellaan farmaseuttisiksi, niiden tehokkuus on aivan toista luokkaa kuin ”pintakosmetiikan” tehokkuus. Tuote voidaan luokitella farmaseuttiseksi, jos vaikuttavien aineiden osuus tuotteessa on suurempi, kuin pohja-aineiden. DMK:n luonnolliseen farmakologiaan perustuvan menetelmän keskiössä on ihon ulkonäön, mutta myös sen toiminnan parantaminen. Kun ihon toiminta paranee, saadaan vaikeimmatkin iho-ongelmat poistettua. 

Kaikki Danne ammattihoidot takaavat tuloksia progressiivisesti, mutta tuloksia on mahdotonta säilyttää ilman oikeanlaista kotihoitoa. Kotihoidot määräytyvät myös ihossa ilmenevien ongelmien perustella ja hoitoja voidaan muuttaa sitä mukaa, kun iho paranee.

 

Tuotteet ovat tilaustavaraa, eli emme pidä niistä omaa varastoa. Osa tuotteista on hoitolassa.  Mikäli haluat noutaa tuotteita seuraavana päivänä, tilaus tulisi tehdä viimeistään klo 12.00 mennessä.

 

DMK kliininen tutkimus

 

Milk cleanser ( 180 ml )

Milk cleanser ( 60 ml )

Kehitelty kuivalle ja herkälle iholle. milk cleanser on kehitelty samoista ainesosista kuin deep pore cleanser ja se sisältää lisäksi ravinteita ja rauhoittavia yrttejä herkille ihotyypeille. MILK CLEANSER on erittäin hellävarainen ja sopii silmämeikin poistoon. Sopii erinomaisesti myös ekseemaan ja dermatiittiin, sekä iholle, jolla on psoriasis. Käyttö: Sekoita herneenkokoinen määrä veden kanssa. Muodostaa vaahdon. Levitä kosteilla sormenpäillä iholle ja huuhtele huolellisesti vedellä. Vältä aineen joutumista suoraan silmiin.

Deep pore cleanser ( 180ml )

Deep pore cleanser ( 60 ml )

Suositellaan normaalista rasvoittuvalle iholle. Deep pore cleanser on luonnollinen, ei emäksinen puhdistusaine, joka huuhtelee ihon epidermiskerroksen epäpuhtauksista. Kehitelty luonnollisista, antiseptisistä ja supistavista aineosista. deep pore cleanser pitää myös ihohuokoset terveinä, joustavina ja nuorina.

Herb & mineral ( 120ml )

Herb & mineral ( 60ml )

Herb & mineral mist sitoo kaikki DANNÉ tuotteet. Se on ainutlaatuinen mineraali- ja yrttivesi, joka imeytyessään ihoon auttaa kudosten kosteuttamisessa ja DANNÉ voiteiden ja seerumien tehokkaassa imeytymisessä. herb & mineral mist voidaan suihkuttaa myös meikin päälle kirkastamaan ja raikastamaan ihoa. Mikään ei korvaa tätä tuotetta.. Käyttö: HERB & MINERAL suihketta tulee käyttää päivittäin. Sitä voidaan käyttää myös päivän mittaan raikastamaan ihoa ja se voidaan suihkuttaa kevyesti myös meikin päälle.

Aminodine spritz ( 120ml )

DANNÉ asiakkaat puhuvat tästä tuotteesta nimellä ”Kultainen vesi”: aminodine spritz on käänteentekevä tuote ihon vanhenemista vastaan. Käytettynä yhdessä DANNÉn nite firming crèmen kanssa nämä voimakkaat tehoaineiden yhdisteet hidastavat ristijuonteiden syntymistä (liiallinen sokeripitoisuus, glykolisaatio, aiheuttavat ihossa nopeiden ja syvien juonteiden syntymistä). herb & mineral mist käytetään edelleen aamuisin ja aminodine spritz iltaisin tuomaan iholle uutta raikkautta ja kiinteyttä.

TransGenesis 50ml

Miljoonat naiset levittävät iholleen päivittäin kasvovoidetta, tuota ihonhoidon kulmakiveä, joka kosteuttaa, häivyttää juonteita ja suojaa epidermistä ulkoisilta uhilta. Mutta voisiko kasvovoide saada aikaan vieläkin enemmän? Ihonhoitoguru ja DMK Danné -tuoteperheen perustaja Danné Montague-King sanoo, että voi. Hänen kehittämänsä uuden TransGenesis-voiteen luvataan toimivan kuin perinteisten täyttöaineiden, mutta ilman piikkiä. Voiteen tri- ja oligopeptidit stimuloivat kollageenin tuotantoa tehden ihosta kiinteämmän näköisen, ja punaisen kaviaarin entsyymit kuorivat kevyesti. Tuloksena on hehkuva ja kimmoisa iho. Maaliskuussa 70-vuotispäiviään viettävän Montague-Kingin päämääränä oli kehittää voide, joka sisältää runsaasti tehoaineita. Hänen mukaansa raaka-aineiden laadusta ei missään vaiheessa tingitty, ja pitkän tutkimustyön tuloksena syntyi TransGenesis, jolla on uskollisia käyttäjiä ympäri maailman aina Englannin kuningatar Elisabethia myöten. Miten TransGenesis™ auttaa ihoani?
 • Punaisen kaviaarin entsyymit , jotka ovat lähtöisin Norjan kylmistä vuonoista, tuovat sileämmän ihon tasoittamalla sen pintaa kevyesti kuorien ja uudistaen ihosoluja.
 • Glykosaminoglukaanit keräävät ja sitovat kosteutta ihon pintakerroksiin häivyttäen juonteita ja napakoittaen ihoa palauttaen nuorekkaan ihon kiinteän ja pehmeän ilmeen.
 • Tripeptidit ja Oligopeptidit tuovat kaksinkertaisen peptidivaikutuksen voiteeseen. Ne stimuloivat fibroblast-soluja ja kollageenin tuotantoa kiinteyttäen ihoa ja kohottaen piirteitä. Filligrinmodulaattorit auttavat palauttamaan ihoa suojaavan happovaipan toimintoja vähentäen ihon kosteuskatoa (TEWL, Trans Epidermal Water Loss) ja herkän ihon ärtyneisyyttä.
 • Aminohapot, välttämättömät rasvahapot, proteiinit ja ravintoaineet vahvistavat solujen uustuotantoa auttaen ihoa säilymään terveen ja eloisan näköisenä pidempään.
 • Parannettu NMF (natural moisturizing factor, luonnollinen kosteuttava tekijä) on välttämättömän tärkeä ihoa suojaavan happovaipan toiminnalle, joka säilyttämällä ihon pinnan kosteuden on takeena raikkaan nuorekkaalle ilmeelle.
 • Voiteeseen on sisällytetty myös luonnonmukaisia tulehdusta ehkäiseviä ja ihon puolustuskykyä tehostavia aineita, jotka auttavat syntyneitä ihosolujasi elämään pidempään.
DMK julkaisuja mediassa TransGenesis kansainvälisessä HELLO!-lehdessä

FiberBlast C

 • Vahvistaa kollageenin tuotantoa fibroblast-solujen välityksellä.
 • Toimii antioksidanttina ja vapaana happiradikaalien tuhoojana ihon suojaamiseksi.
 • Voi vaalentaa ihoa ja suojata UVB-vaurioilta.
 • Voi auttaa henkilöitä, jotka kärsivät aknesta tai ekseemasta.
Fiberblast C esite Fiberblast C

Seba-e ( 30ml )

On vastuussa samettimaisen säteilyn tuomisesta iholle: seba-e on kehitetty hyvin hienojakoisten öljyjen ja E-vitamiinin seoksesta. seba-e imeytyy ihoon kosteutta sitoen. Kun sitä käytetään yhdessä herb & mineral mistin kanssa, seba-e auttaa jälleenrakentamaan ihoa suojaavan happovaipan ja se poistaa ihosta kireyden tai kuivuuden tunteen tuoden iholle kosteutta. Tämän jälkeen iholle voidaan levittää mikä tahansa DANNÉ voiteista. SEBA-E – ihon tali, pullossa. Ihon pintaan on paljon pieniä aukeamia, joten mikä tahansa paksumpi tuote, kuin ihon oma talija hikieritteen yhdiste tukkisi huokoset. SEBA-E on Dannén kehittämä versio ihon omasta talista- pullossa. Erittäin paljon E-vitamiinia sisältävä hoito-öljy kaikille (ei akneiholle). Osana puhdistuksen jälkeisessä ihon pH:n tasapainottamisessa. Imeytyy frakturoitun (hajautetun) koostumuksensa ansiosta ihoon veden – HERB & MINERAL suihkeen avulla jättämättä pintaa rasvaiseksi. Auttaa säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden koko päivän.
 • Palauttaa ihon happovaipan, joka on sen ensimmäinen puolustuskeino
 • Lisää ihon luontaista kosteustekijää NMF (Natural Moisturizing Factor)
 • Rauhoittaa ihoa hyvin tehokkaasti
 • Estää ihon epidermiksen kautta tapahtuvaa kosteuden haihtumista – (TEWL) transepidermaalista vedenhaihtumista
 • E-vitamiini pitoinen yrtti-öljy palauttaa ihon luontaiset suojaominaisuudet
 • Sopii kaikille, joilta ihon talituotanto on vähentynyt tai loppunut kokonaan
 • Sopii erinomaisesti ihoille, joilla on taipumusta ekseemaan tai dermatiittiin
SEBA-E:n ja HERB & MINERAL -suihkeen kemia on niin lähellä ihomme omia eritteitä kuin mahdollista. Niiden tarkoituksena on pitää vesi ja soluille tarkoitetut ravinteet ihossa pidempään, jopa 8 tuntia. Kun nämä kaksi tuotetta yhdistyvät, ne korvaavat ihon oman happovaipan, joka poistuu iholta sen puhdistamisen tai syvempien hoitojen yhteydessä. Tiputa 2-4 tippaa kämmenelle, hiero käsiä yhteen nopeasti ja taputtele sitten kasvoille, mukaan luettuna silmänympärys- ja kaulan iho. Suihkuta HERB & MINERAL -suihke sitoaksesi tuotteet yhteen ja hiero yhdessä ihoon. Löydät nopeasti oikean määrän; jos iho näyttää rasvaiselta, on sitä käytetty liikaa, jos taas sitä käytetään liian vähän, iho tuntuu kuivalta. Iho kertoo itse tarvittavan SEBA-E määrän. Tämän jälkeen iholle voidaan levittää DMK transdermaaliset voiteet ihon tarpeiden mukaisesti.

Beta gel ( 30ml )

Ihon immuniteettiä vahvistava seerumi on kehitetty aknen, palovammojen, ekseeman, psoriaksen, ihotulehdusten, ennenaikaisen vanhenemisen, väsähtäneen tai herkästi reagoivan ihon hoitoon ja uudistamiseen. Maksimaalisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi tämä transdermaalinen seerumi on pakattu täyteen B- ja C-vitamiineja sekä potenttia betaglucan B-6 yhdistettä, jota saadaan hiivasolujen seinämistä. beta gel yhdiste vähentää turvotusta, punoitusta ja tulehdusta lähes välittömästi vahvistaen ihon immuunireaktioita, auttaen terveitä ihosoluja puolustautumaan ulkoisia hyökkäyksiä vastaan. Voidaan käyttää myös paikallisesti silmänympärysiholle, välittömästi auringonpolttamiin ja suoraan muihin ihovaurioihin.

Direct delivery vitamin c serum- ( 30ml )

Direct delivery vitamin c serum on hienostunut vastaus estämään ja poistamaan niin biologista kuin ympäristötekijöistä johtuvaa ihon vanhenemista. Sitä suositellaan kaikenikäisille miehille ja naisille auringon aiheuttamiin vaurioihin, ikääntymiseen, pieniin juonteisiin, ryppyihin, liikapigmentoitumiseen ja ihon arpeutumiseen.

Eye tone ( 15ml )

Eye tone on synerginen lähestymistapa silmänympärysihon hoitoon, vaikuttaen tummin silmänalusiin, pieniin juonteisiin ja ryppyihin, punotukseen ja silmäpusseihin. Voidaan lämpimästi suositella kaikenikäisille miehille ja naisille. eye tonesta hyötyy eritoten ikääntyvä iho, jossa on juonteita ja pieniä ryppyjä sekä auringon aiheuttamia vaurioita. Erityisominaisuudet ja hyödyt: EYE TONE n sisältämät aineosat saavat aikaan seuraavia huomattavia tuloksia:
 • Jälleenrakentaa herkkää silmänympärysihoa
 • Saa aikaan normalisoitunutta solunjakautumista
 • Uudistaa juonteita ja ryppyjä
 • Kosteuttaa, tasoittaa ja pehmentää epidermistä
 • Vähentää tummia silmänympäryksiä ja turvotusta
 • Auttaa suojaamaan ihoa auringon haittavaikutuksilta
 • Sopii myös kaulan iholle

Betagen crème ( 30ml )

Edistää ihon immuniteettijärjestelmää. Sitä kutsutaan usein ”hätävoiteeksi” reaktiiviselle, ärsyyntyneelle ja tulehtuneelle iholle sen välittömästi ihoa rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi. Erinomainen ennenaikaiseen vanhenemiseen, aurinkovaurioihin, ekseemaan, psoriasikseen ja ”väljähtyneelle” iholle. Sisältää voimakkaita antioksidantteja, jotka tehostavat ihon paranemista samalla hidastaen ihon vanhenemisprosessia.

Biogen-c crème  ( 60ml )

Biogen-c crème  ( 15ml )

Voide, joka toimii Botoxin tavoin. biogen-c rentouttaa       ihoa ja tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Ihoa stimuloiva herätyshoito, joka kuntouttaa ja kiinteyttää stressaantunutta ihoa. Raikastaa ihoa erinomaisesti sekä saa sen tuntumaan ja näyttämään nuorekkaalta.

Nite firming crème ( 60ml )

Nite firming crème sisältää aktiivisia erityisainesosia, C-vitamiinia ja kalsiumioneita, jotka imeytyvät syvälle ihoon tehostaen luonnollista kollageenintuotantoa ja näin ollen palauttaa iholle sen kiinteyden ja joustavuuden. Iho kiinteytyy asteittain jokaisen käyttökerran jälkeen. Tuote sisältää maksimaalisen määrän välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja, pycnogenoleita ja superantioksidantteja. Tuoteseos sisältää myös viinirypäleen siemenen uutetta ja on varmasti tehokkain kotihoito ikääntymistä vastaan. Voidaan levittää myös herkälle silmänympärysalueelle ja se on erityisen tehokas kaulalle, decoltélle ja leuan alle.

Proamino crème ( 60ml )

Proamino crème ( 15ml )

Ravinnevoide, joka sopii normaalille ihotyypille. pro amino crème sisältää kahdeksan aminohappoa, jotka ovat välttämättömiä ihosolujen terveyden ja elinvoiman ylläpitämiseksi. Se ylläpitää ihon pH arvoa samalla kiinteyttäen ihokudoksia. Voide säilyy ihossa jopa 24 tuntia ja tämä tuote sisältää hydroskooppisia lipidejä, jotka luovat iholle syväkosteutta. Tuote sisältää myös tehokkaimpia saatavilla olevia imeytyviä C-vitamiiniyhdisteitä.

Crème citrique ( 60ml )

Crème citrique ( 15ml )

Erityisvoide rasvoittuvan ihon hoitoon, joka ylläpitää ihon pH tasapainoa ja tasapainottaa talintuotantoa. Fermentoitu appelsiininkuori raaka-aineena saa aikaan voiteen kevyen sitrusvaikutuksen, joka kirkastaa ja kuntouttaa ihoa. Saa aikaan superkosteuttavan vaikutuksen samalla tasapainottaen rasvaista ihoa. Sopii hyvin pisamaiselle, tummalle ja elottomalle rasvoittuvalle iholle.

Fine line hydrating crème ( 30ml )

Äärimmäisen ravitseva voide, joka on harvinaisen tehokas herkälle silmänympärysiholle, kaulaan tai mille tahansa hyvin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Tässä rikkaassa yhdisteessä on sekoitus aprikoosia ja avokadon hedelmälihaa yhdessä maissiöljyn kanssa. Tämä voide on mitä rikkain vitamiinien ja ravinteiden lähde vahvistamaan ja korjaamaan myös vaikeasti hoidettavaa silmänympärysaluetta. Erinomainen kuiville, pergamenttimaisille alueille, pieniin juonteisiin ja ryppyihin ylähuulen päällä tai kaulalla. Tuloksia nähtävissä jo ensimmäinen käyttökerran jälkeen.

Contraderm crème ( 15ml )

Suositellaan krooniseen tulehdukseen rosacean ja tietokoneen aiheuttaman ihoärsytyksen yhteydessä. contraderm crème on yksi pisimmälle viedyistä tulehduksia rauhoittavista hoidoista, joita on saatavilla tänä päivänä.

Red vein crème ( 15 ml )

Auttaa vähentämään couperosaa ja turvonneita verisuonia, vahvistaen hiussuonten seinämiä. Levitä pieni määrä hoitoalueelle iltaisin puhdistuksen jälkeen, ennen muita kotihoitotuotteita.

Pore reduction drops ( 30ml )

Absoluuttinen hoitoaine laajenneisiin ihohuokosiin, pore reduction drops pienentää silminnähtävästi huokosten kokoa viemättä iholta sen normaalia happovaipan luomaa suojaa. Tuote toimii erityisen hyvin nenän ja sitä ympäröivällä alueella.

Herbal pigment oil ( 30ml )

Tämä rikas, ja samalla kevyt yrttiyhdiste, joka häivyttää hyperpigmentaatiota progressiivisesti. Erityisen hyvä tummiin silmänalusiin ja pieniin juonteisiin ja karkeille, tummuneille ihoalueille, kuten kyynärpäät, polvet tai kuivat huulet. Ravitsee ja vahvistaa samalla kirkastaen ja vaalentaen ihoa. Käytetään yhdessä melanoplex crème n tai muiden DANNÉ tuotteiden kanssa.

Melanoplex crème ( 30ml )

Levitettynä päivittäin melanoplex crèmen alle, melanoplex drops estääpigmentoitumisen syntyä tehokkaan ammattituotteen voimakkuudella. Tämä tippojen ja voiteen yhdistelmä tehostaa tummien alueiden häivyttämisessä passiivisessa tai voimakkaassa liikapigmentoitumisessa. Ei suositella nuorelle, herkälle iholle, jossa on vähäistä pigmentoitumista.

Melanoplex drops ( 30ml )

Levitettynä päivittäin melanoplex crèmen alle, melanoplex drops estää pigmentoitumisen syntyä tehokkaan ammattituotteen voimakkuudella. Tämä tippojen ja voiteen yhdistelmä tehostaa tummien alueiden häivyttämisessä passiivisessa tai voimakkaassa liikapigmentoitumisessa. Ei suositella nuorelle, herkälle iholle, jossa on vähäistä pigmentoitumista.

Superbright ( 60ml )

Vallankumouksellinen kasvipohjainen yhdiste. Tämän tuotteen kehittämisessä on käytetty ylivoimaisia tieteen avulla saavutettavia muuntautumisominaisuuksia, ja tuotteen hyötyihin kuuluu vaalentaminen, pigmentin estäminen ja eliminointi ilman haitallisia myrkyllisiä sivuvaikutuksia, jotka tekevät ihosta valoherkän.Välttämättömyys ihossa esiintyvissä värimuutoksissa. SUPER BRIGHT

Transdermal sunblock SPF30 ( 120ml )

Transdermal sunblock SPF30 ( 60ml )

Kaksinkertaisen suojan antava aurinkovoide, joka suojaa ihoa totaalisesti A- ja B- ultraviolettisäteiltä. transdermal sun block SPF30 on kehitetty vettähylkivään voidepohjaan, joka ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Täydellinen siksi myös rasvaiselle ja akneiholle, kuten myös kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Sitä voidaan käyttää kaikkien DANNÉ tuotteiden päällä ja se soveltuu erinomaisesti myös meikin alla käytettäväksi. Asianmukainen suoja on ensimmäinen puolustus nuorekkaan ulkonäön ylläpitämisessä. DMK aurinkovoide sopii kaikille, myös akneiholle, koska se ei tuki huokosia eikä jätä rasvaista pintaa ihollesi. DMK Sunscreen on saatavilla 120ml pumppupullossa sekä 60ml matkakoossa, joka mahtuu sopivasti käsilaukkuun tai hiihtotakin taskuun.
 • Täydellinen suoja iholle sekä DNA:ta vaurioittavia UVA-säteitä, että polttavia UVB-säteitä vastaan.
 • Korkea suojakerroin.
 • Suojaa ihoa myös saasteita ja pölyjä, tietokoneen näyttöpäätesäteilyä sekä kylmää ja kuivaa viimaa vastaan.
 •  Toimii loistavasti ikääntymisen näkyviä merkkejä ehkäisevänä tuotteena.
 • Levitä käsien päälle ja kaulalle estämään ruskeita pigmenttejä ja ennenaikaista vanhenemista.
 • Sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön DMK hoitovoiteen päälle.
 • Imeytyy ihoon hyvin transdermaalisen koostumuksensa ansiosta.
 •  Ei jätä rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi.
 • Helppo käyttää päivittäin meikin alle ja lapsien ihoa suojaamassa.
 • Vesiliukoinen voide, eli on hyvä lisätä voidetta aina uinnin tai hikoilun jälkeen.

DMK efa+ (  120 capsules )

DMK efa+ :ssa yhdistyvät tehokkaasti Omega 3, 6 & 9 rasvahapot, mukaan luettuna myös harvinaisempi Omega 7, jota saadaan tyrniöljystä. Lisäksi valmisteessa on enemmän kuin 100 muuta ravintoainetta ja siksi ravintolisä on erinomainen uudistamaan elimistön soluverkoston toimintaa. DMK efa+ on kehitetty tukemaan solun uudistamistoimintoja, samalla helpottaen muita elimistön ongelmia, kuten esimerkiksi korkeaa verenpainetta, ekseemaa ja reumaa. Danne DMK efa+Vältämättömät rasvahapot

Exoderma peel

Luonnollinen kuoriva yhdiste, jossa on käytetty merestä saatavia aineita auttamaan kuolleiden, kuivien ihosolujen poistoa. exoderma peelin avulla voidaan suorittaa nopea ihon kiinteytys- ja kirkastushoito. Turvallinen hoito myös vanhenevalle, herkälle iholle. exoderma peel on kaksi kertaa tehokkaampi käytettäessä yhdessä foamy lift enzyme masquen kanssa. HYDRATING MASQUE: Elinvoimaisen kosteuden palauttaja. Antaa myös iholle suojan ennalta ehkäisemään kosteuden haihtumista.
 • Hidastaa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
 • Eliminoi juonteita ja pieniä ryppyjä
 • Palauttaa soluvälinestetasapainon epidermiksessä, tehden ihon täyteläisemmäksi ja nuorekkaan joustavaksi, jättää ihon kiinteämmäksi ja virkistyneen näköiseksi
 • Rauhoittaa, vähentää tulehdusta ja ärsytystä
 • Erinomainen aurinkovaurioiselle ja kuivalle iholle
 • Sopii ekseemaan, psoriasikseen ja rosaceaan

Foamy lift enzyme masque

Kehitetty kuorimaan ihoa hellävaraisesti. foamy lift enzyme masque sisältää luonnon entsyymejä, proteiineja ja RNA:ta aktiiviaineina. Vesiliukoinen, ihoa kiinteyttävä ja kuntouttava naamio, auttaa poistamaan kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia käänteisen osmoosin välityksessä. Käytetään yhdessä exoderma peelin kanssa. foamy lift enzyme masque ja exoderma peel ovat ideaalisia myös nuoren ihon ja aikuisen ihon aknen hoidossa, mustapäihin, varttuneeseen ihoon, aurinkovaurioihin ja juonteisiin. FOAMY LIFT -kotientsyymi. Sekoita ruokalusikallinen FOAMY LIFTiä ja EXODERMA PEELiä. Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein ja anna vaikuttaa 30-40 min. Poista DEEP PORE PURE -puhdistuaineella ja viimeistele käyttämällä sopivia seerumeita, öljy-tippoja, suihkeita ja hoitovoidetta.