Mikroneulaus | Tyrni Natura

Mikroneulaus

Dermica Pen mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa, vähemmän kipua ja verenvuotoa. Dermica Penillä voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat kuten silmänympärysiho, huulenympärysiho yms. Kohtisuoran lävistyksen ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti myös arvet ilman verenvuotoa. Säädettävä neulan pituus 0,2- 2,5 mahdollistaa eri iho alueiden täsmällisen hoidon.
Dermica Pen- hoidon kulku:
Alkupuhdistus, kuorinta, neulaus. Neulauksen jälkeen iholle levitetään yksilöllisesti valittu hoitoseerumi ja  sekä muut hoitoaineet. Neulaus tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa olevia mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Dermica penissä käytetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon.

 

Kuvahaun tulos haulle dermica pen   Kuvahaun tulos haulle dermica pen

 

  • Dermica Pen mikroneulaus hoitoyhdistelmä /kasvot- kaula  1h 15 min- 225,00€
  Dermica Pen mikroneulaus kiinteyttää ihoa sekä uudistaa tehokkaasti. Silottaa juonteita ja tasoittaa ihon väriä. Aktivoi ihon aineenvaihduntaa. Poistaa tulehdusta ja punoitusta sekä turvotusta iholta. Neulaus tehostaa hiilidioksidin imetymistä ja parantaa hoitotulosta. Hoidon jälkeen ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältetään bakteereja ym. epämukavaa raapimista. Kuuden tunnin jälkeen voit meikata kevyesti, jos välttämätöntä. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen. Saunaa ja hikoilua, hikijumppaa, juoksulenkkejä suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella väh. 15. Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen. Suositellaan valittavaksi voiteet jotka sisältävät paljon kosteutta.