Mikroneulaus | Tyrni Natura

Mikroneulaus

Dermica Pen mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa, vähemmän kipua ja verenvuotoa. Dermica Penillä voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat kuten silmänympärysiho, huulenympärysiho yms. Kohtisuoran lävistyksen ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti myös arvet ilman verenvuotoa. Säädettävä neulan pituus 0,2- 2,5 mahdollistaa eri iho alueiden täsmällisen hoidon.
Dermica Pen- hoidon kulku:
Alkupuhdistus, kuorinta, neulaus. Neulauksen jälkeen iholle levitetään yksilöllisesti valittu hoitoseerumi ja  sekä muut hoitoaineet. Neulaus tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa olevia mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Dermica penissä käytetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon.

Kuvahaun tulos haulle dermica pen   Kuvahaun tulos haulle dermica pen

  • Dermica Pen mikroneulaus hoitoyhdistelmä /kasvot- kaula  1h 15 min- 225,00€
  Dermica Pen mikroneulaus kiinteyttää ihoa sekä uudistaa tehokkaasti. Silottaa juonteita ja tasoittaa ihon väriä. Aktivoi ihon aineenvaihduntaa. Poistaa tulehdusta ja punoitusta sekä turvotusta iholta. Neulaus tehostaa hiilidioksidin imetymistä ja parantaa hoitotulosta. Hoidon jälkeen ihoon ei saa koskea 6 tuntiin. Näin vältetään bakteereja ym. epämukavaa raapimista. Kuuden tunnin jälkeen voit meikata kevyesti, jos välttämätöntä. Reagointi hoitoon on yksilöllistä, mutta iho voi punoittaa ja lievästi kihelmöidä päivän tai pari hoidon jälkeen. Saunaa ja hikoilua, hikijumppaa, juoksulenkkejä suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Iho on suojattava aurinkosuojakertoimen sisältävällä ihovoiteella väh. 15. Auringonottoa on syytä välttää n. 10 vrk hoidon jälkeen. Suositellaan valittavaksi voiteet jotka sisältävät paljon kosteutta.

Carboksi- terapia

Selluliitti, pigmentti, akne, juonteet, raskausarvet… Mikä ikinä ongelmasi onkaan, vastaus siihen on täysin neulaton hoitomuoto CarboDerm. CarboDerm on innovatiivinen ihonhoitomenetelmä, joka tarjoaa ihollesi CarboDerm-terapian ensiluokkaiset ominaisuudet ilman neuloja. Geelin ja naamioliinan yhteisvaikutuksessa tuottama COkulkeutuu geelikerroksen läpi saaden aikaan Bohrin efektin, jolloin hemoglobiini tuottaa ja vapauttaa ihosoluille runsaasti happea, sekä lisäksi aktivoi verenkiertoa, aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä ja poistaa kuona-aineita ihosta.

Kuvahaun tulos haulle Mediesthetic Oy

  • Neulaton Carboksi- terapiahoito 45 min-  90,00€
Aktivoi ihon aineenvaihduntaa. Poistaa tulehdusta ja punoitusta sekä turvotusta iholta.Kosteuttaa, silottaa juonteita ja tasoittaa ihon väriä. Tuntuu kuplinnalta iholla. Ei palautumisaikaa ei kipua.
  • Kemiallinen kuorinta ja Carboksi- terapiahoito/ kasvoille 60 min-  120,00€
Uudistaa ihon pintaa. Aktivoi aineenvaihduntaa. Poistaa tulehdusta ja punoitusta. Kirkastaa ja vaalentaa ihoa. Valmistaa ihon juhlaan.
  • Carboksi-terapiahoito kaulalle ja decolteelle 45 min- 105,00 €
Auttaa poistamaan kasaantunutta kuona- ainetta ja tasoittaa kaulan epätasaista ihoa. Solakoitta kaulaa ja kiinteyttää kaulan ihoa. Uudistaa ja kirkastaa sekä silottaa auringon vaurioittamaa decolten ihoa.Solakoitta kaulaa ja kiinteyttää tehokkaasti kaulan ihoa. Uudistaa ja kirkastaa sekä silottaa auringon vaurioittamaa decolten ihoa. Auttaa poistamaan kasaantunutta kuona-ainetta ja tasoittaa. Neulaus tehostaa hiilidioksidin imeytymistä ja parantaa hoitotulosta.
  • Carboksi- terapiahoito ja mikroneulaus yhdistelmä raskausarpiin 60 min- 100,00€
Vaalentaa arpia. Kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehokkaasti sekä poistaa paikallisia rasvakeräymiä. Hoitotulos nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Suositellaan 5- 6 kerran sarjana.
  • 6 x sarjahoito Carboksi- terapiahoito ja mikroneulaus yhdistelmä raskausarpiin yht.- 775,00€  yhden hoidon kesto 45 min. Kuusi hoitoa viiden hinnalla!
Häivyttää ja vaalentaa arpia. Kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehokkaasti sekä poistaa paikallisia rasvakeräymiä. Hoitotulos nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

 

BDR mikroneulaus- hellävarainen

Mullistava ihon nuorentaminen… Lääkäreiden suosittelema
Beauty- defect- repair ( bdr ) on erikoismenetelmä, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia ikääntyvän ja auringon vaurioittaman ihon kunnostuksessa.
Hoidon keskeinen tekijä on: Hellävarainen ja kivuton orvaskeden lävistäminen. Steriilit mikroneulat avaavat ihon ylemmän kerroksen.

  • BDR mikroneulaus kasvot/ kaula 60 min- 90,00€