Hyvinvointti lahjakortti | Tyrni Natura

Hyvinvointti lahjakortti

Hyvinvointti lahjakortti

 

Vastuu hyvinvoinnista kuuluu jokaiselle.
Maailmankatsomuksessaan tärkeää on ihmisten arvostus. Hoitaminen lähtee siitä, että ymmärtää toisen ihmisen arvon ja valon. Hyvinvoinnin kokonaisvaltainen hahmottaminen on pitkä prosessi. Tulevaisuudelta toivon, että ihmiset ymmärtäisivät olevansa itse vastuussa itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan. Hyvinvointi on jokaisen oikeus, mutta sen eteen on tehtävä työtä. Hyvä olo syntyy kaikenlaisista mielen, kehon, tunteen ja hengen ravinteista, joita itselleen antaa.
Ulla-Maija Grace
 
Käytämme Wellnesshoidossa Aromatican laadukkaat hoitoöljyt. Aromatican laajassa tuotevalikoimassa on vaihtoehtoja jokaiselle, niin hellimiseen, hyvinvointiin kuin täsmäiskuksi ongelmiin. Aromatica Wellness ja Lady Grace  -tuotteet ovat rekisteröityjä ProLuonnonkosmetiikka-tuotteita.  

 

Kiviterapia

 Spa Wellness hoidot:

 
Spa hoidon aikana tai jälkeen tarjoamme Tulsi vihreä luomuyrttijuoma.
Tulsi vihreä tee on harmoninen, maistuva ja pehmeä yhdistelmä Tulsia ja parhainta vihreää teetä.

 

Timanttista ihonhoitoa
  • GREEN PEEL® FRESH UP kasvohoito, paineluterapiahieronta jaloille, pää/ käsienhieronta 120min- 200,00€
 
Täydellinen tuhkimohoito
  • Jalka/ käsihoito, geelilakkaus jalat/ kädet, päähieronta, paineluterapiahieronta jaloille-240,00€
 
Luonnollinen syvähoito keholle
  • Kehon puhdistaja jalkakylpy, kuumakivihieronta jaloille, pää/korvien/ kasvohieronta- 150,00€
 
Keventävää kehonhoito
  • Kokovartalo kuumakivihieronta/ relax kasvohoito- 160,00€
 
Naisten rentouttavaa spa jalkahoito
  • Kynsien hoito, kuorinta, Vinilyx kynsien lakkaus( kynsilakka mukaan ), päähieronta, paineluterapiahieronta jaloille – 130,00€
 
Miesten rentouttavaa spa jalkahoito
  • Kynsien hoito, kuorinta, päähieronta, paineluterapiahieronta jaloille– 110,00€
 

 

Paineluterapiahieronta.
Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Paineluterapiahoitoja saa tavallisimmin kylpylöistä ja kauneushoitoloista. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 15-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan. Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa. Paineluterapiaa käytetään myös tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia.

 

Parafiinihoidon vaikutuksia: Lämmin parafiini vilkastuttaa verenkiertoa ja vahvistaa kudoksia ja säteilee rentouttavasti hyvää oloa koko kehoon.
  • rentouttava ja ihoa kosteuttava.
  • hoitaa ja pehmittää ihoa.
  • elvyttää verenkiertoa.