Korvien Rei’itys | Tyrni Natura

Korvien Rei’itys

Blomdahl Medical Ear Pearcing- rei’itysmenetelmä ja -korut ovat todistetusti ihoystävällisiä ja turvallisia.

reiityskuvat

Blomdahl on kehittänyt lääketieteellisiä korvien ja nenän rei’ittämistapoja ja -koruja vuodesta 1985. Blomdahlin lääketieteellinen rei’itysmenetelmä on suunniteltu terveydenhuollon pääperiaatteiden mukaisesti – se suojaa sinua infektioilta. Jokainen haluaa käyttää omaa persoonaansa kuvastavia koruja. Blomdahl haluaa varmistaa, että voit tehdä tämän turvallisesti riskeeraamatta terveyttäsi tai ihoasi.

 

  • Korvien Rei’itys ( 1 reijitys )- 20,00 €

 

Varaa aika

 

Turvallisuus on päämäärämme.
Lääketieteellinen rei’itysmenetelmämme on terveydenhoitoalalla tunnettu “modernina ja aseptisena tekniikkana”. Tämä tarkoittaa että menetelmämme ja tuotteemme on suunniteltu turvallisiksi etteivät bakteerit, tulehdukset ja infektiot pääse leviämään rei’ittämisen yhteydessä. Rei’ityskorut on suunniteltu ihon optimaaliseen parantumiseen rei’ityksen jälkeen. Rei’itys voi altistaa sinut allergioille, jos siinä käytetään sopimattomia materiaaleja kuten nikkeliä, palladiumia, kobolttia tai jopa kultaa. Tämän vuoksi Blomdahl käyttää vain kaikista turvallisimpia materiaaleja.

 

Turvalliset materiaalit.
Rei’ityskorumme korviin ja nenään on kehitetty ihospesialistien kanssa. Korut sopivat kaikille, jopa niille, joilla on jo allergioita. Voit valita ensikoruksesi jonkun laajasta muovi- ja titaanikoruvalikoimasta. Korujen pinnoitteet on laitettu vain niihin kohtiin, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa ihoon.

 

Steriilit, yksittäispakatut, kertakäyttöiset tuotteet.
Rei’itys tehdään steriilillä korulla, joka on asennettu steriiliin pidikkeeseen (ns. rei’ityskorukasetti). Näin ollen vain steriilit osat ovat suorassa kosketuksessa ihoosi.

 

Nopeaa ja turvallista.
Blomdahl-menetelmällä rei’ittäminen on erittäin nopeaa. Korut on suunniteltu niin, että ne menevät nopeasti ja turvallisesti ihon läpi. Korut ovat teräväkärkisiä ja tehty vahvasta materiaalista.

 

Koruvalikoima jokaisen makuun. Rei’ityskoruja on laaja valikoima.
  • Vaihtoehtoina turvalliset materiaalit: Medical Plastic (tarkoin valikoidusta muovista, 0% nikkeliä)
  • Natural Titanium (titaanikorut täysin lääketieteellistä tasoa) 
  • Silver ja Golden Titanium (titaanikorut, joissa koruosa hopeoitu tai kullattu; suoraan ihon kanssa kosketuksissa olevat korun osat ovat titaania).

 

Tältä osin on vielä hyvin tärkeä kysymys – kuinka oikeeseen kohtaan tehdään rei’itys? Erittäin tärkeä löytää oikea kohta joka ei aiheuttaa terveysongelmia. Sitten menettely on turvallisempi ja tuo esteettisen nautinnon, mutta myös myönteinen vaikutus koko elimistössä.

 

Korviin reijitys on mahdotonta niille, jotka kärsivät tai ovat kärsineet viime aikana ekseemasta, reumasairauksien, veren sairaudet, kystinen akne ja allergiat. Kotihoidossa on tärkeä hoito ja käsi hygienia estämään allergisia reaktioita/ infektioita.
Kotihoito- ohjeet:
  • Korvien rei´ityskorvakoruja käytetään 4-6 viikkoa rei´ityksen jälkeen.
  • Koskettelethan korviasi vain puhtain käsin.
  • Rei´ityskorvakoruja ei sa poistaa puhdistuksen ajaksi.
  • Ollessasi suihkussa voit samalla pestä korvalehdet saippualla ja juoksevalla vedellä, huuhtele huolellisesti ja kuivaa hyvin. Voit myös saippuan ja veden asemasta käyttää desinfiointainetta, joka ei kirvele, muista pyyhkäistä aineella sekä korvalehden edestä että – takaa.
  • Kun tuore reikä on parantunut, vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Suosittelemme käytettäväksi Caring Earrings titaani / kullattuja titaani korvakoruja.
  • Rei´ityskorvakorvakoruja ei tule käyttää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. (Jos laitat rei´ityskorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla olevaa korvakorua, saattaa rei´ityskoru repiä reiän uudelleen rikki.)