Peruskasvohodot | Tyrni Natura

Peruskasvohodot

 

Kauneus on asenne, meidän asenteemme tulee Luonnosta

Lähde matkalle kanssamme kohti holistista kauneutta. Anumati hoidoista löydät mm rentouttavat kasvohoidot, Suomen ensimmäisenä erilliset AHA sekä BHA happohoidot, Detox C+kasvohoidon sekä Mesoterapiaan suunnitellut ammattihoidot. Avain optimaaliseen ihon terveyteen on Anumati Naturals-ihonhoidon ammattilainen. 
 

Kasvohoitomme ja tuotteemme kohdistuvat ihosi nykyisiin ja tuleviin olosuhteisiin. Ihonhoito täytyy sopeuttaa jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin. Siksi uskomme, että tehokkaimmat kauneudenhoitotuotteet ja -hoidot perustuvat yhdistelmään henkilökohtainen, mittatilaustyönä tehty resepti sekä holistinen lähtökohta.Meillä lausuma luonnonmukainen ja puhdas on itsestäänselvyys.

 

Meillä nuo kaksi sanaa tarkoittavat sitä, ja ne ovat meidän arvomaailmamme peruspilarit.Rakkautemme ja omistautumisemme kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja kauneudenhoidolle ovat innoittaneet meitä kehittämään tuotteemme. Tuotteemme ovat orgaanisia ja luonnonmukaisia, rehellisiä ja hienostuneita. Ne on suunniteltu hemmottelemaan ihoasi, aistejasi ja koko olemustasi.Visiomme toteutuu, kun tuotteemme täydentävät sinun ainutlaatuista imagoasi, elämäntyyliäsi ja valintojasi ja hoivaavat sinua loputtomasti kaikilla niillä luonnon hyödyillä, joita äiti Maa tarjoaa.

Olemme asettaneet päämääräksemme, että jokainen tuote, jonka kehitämme kantaa mukanaan viestiä. Viestiä inhimillisyydestä, hyvyydestä, hyvistä tuntemuksista, synergiasta, rakkaudesta, onnesta, yhteistyöstä ja menestyksistä. Näistä löytyy voimamme, tämä on ytimemme.

 
 

Hoitoperiaatteemme

Hoitotuotteemme sisältävät arvokkaita raaka-aineita, joita käytetään erittäin puhtaassa ja vakaassa muodossa. Ideologiamme on raaka-ravinto, joka sisältää juuri niitä aineita, joita iho tarvitsee optimaaliseen hyvinvointiin. Korkealla ravinnepitoisuudellaan tuotteemme edistävät ihon toimintaa. Ammattihoidoissamme keskitytään vaikuttavaan ja rentouttavaan hoitamiseen.

 

  • Kasvohoito ( alkupuhdistus, kuorinta ja yhdessä kosmetologin kanssa valittavat terapiat. ) kesto max 60 min.  60 min- 65,00€   
  • Mekaaninen ihonpuhdistus ( käsin tehtävä ihonpuhdistus, jossa ihohuokoset puhdistetaan putipuhtaaksi. ) Kesto max 75 min- 75,00€
  • Relax kasvohoito ( alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hieronta, päähieronta hoitovoide, paineluterapia ) 60 min- 95,00€