KASVOHOITO | Tyrni Natura

KASVOHOITO

SINUN HENKILÖKOHTAINEN IHOINNOVAATIOSI GREEN PEEL® – 3 menetelmää kauniiseen, terveeseen ihoon yhdessä luonnon kanssa.
GREEN PEEL® HOIDOT           
ALKUPERÄINEN, DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK-DRUSION METODI

 

Historia
Jo 50 vuotta sitten kosmetologi Christine Schrammek teki yrttikuorintoja ihon eri häiriötiloihin. Reilut 20 vuotta sitten hänen tyttärensä, dermatologi ja allergologi, Christine Schrammek-Drusio, siirtyi yrityksen johtoon. Hän jatkaa tuotekehitystä, kehittää uusia GREEN PEEL® menetelmiä eri ihotyyppien hoitoon. Lisäksi Dr. med. Christine Schrammek-Drusio on onnistunut yhdistämään ihotautiopin ja kosmetologian kehittäen tehokkaat, ammattimaiset ihonhoitotuoteet ja hoidot dermatologisesta näkökulmasta: syntyi Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics. Tänä päivänä yksistään Saksassa yli 2.000 kosmetiikka-alan instituutissa työskennellään GREEN PEEL® metodin ja Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics tuotelinjan kanssa. The Dr. med. Christine Schrammek brändi on suosittu ympäri maailmaan. Tuotteita ja hoitoja on tarjolla yli 52 maassa, ja määrä kasvaa nopeasti. Uusin tietotaito, jossa yhdistyy dermatologin näkökulma ja korkealaatuiset ainesosat.
Ainostaan ammattilaisten käyttöön dermatologilta.
 
Ystävällisin terveisin
Dr. med. Christine Schrammek-Drusio
dermatologi/allergisti
vanhenevan ihon asiantuntija
 

 

GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on lääketieteellisesti kehitetty, biologinen hoitomenetelmä, joka pohjautuu puhtaasti luonnosta saataviin korkealaatuisiin ainesosiin. Ainesosat edesauttavat saavuttamaan halutun hoidollisen lopputuloksen . Syväkuorintamenetelmä on maailmanlaajuisesti tunnustettu.Yksilöllinen, kolmeasteinen hoito sopii kaikenikäisille, kaikenlaisille ihotyypeille; myös koko vartalolle. GREEN PEEL® yrttien seos sisältää proteiinia, hiilihydraattia, vitamiineja, kasvilimaa ja tenniineita, kasvihormoneita, entsyymejä, mineraalisuoloja ja hivenaineita. Yrttiseos koostuu mm. seuraavista kasveista:
 
1. PELTOKORTE EQUISETUM ARVENSE
luomukasvohoito
2. JÄRVIKORTE EQUISETUM FLUVIATILE
3. KEHÄKUKKA CALENDULA OFFICINALIS
4. ALOE VERA ALOE BARBADENSIS
5. SPIRULINALEVÄ SPIRULINA PLATENSIS
6. RAKKOLEVÄ FUCUS VESICULOSUS
7. VIHERLEVÄ ULVA LACTUCA
8. KAMOMILLA CHAMOMILLA RECUTITA
9. ORVOKKI VIOLA TRICOLOR
10.LEHTOIMIKKÄ PULMONARIA OFFICINALIS
11.HEINÄRATAMO PLANTAGO LANCEOLATA
 
 
GREEN PEEL® yrteillä, saa aikaan seuraavanlaisen lopputuloksen:
  • LISÄÄNTYNYT VERENKIERTO
Lisääntynyt verenkierto kiihdyttää aineenvaihduntaa ja puhdistaa ihoa.
  • PARANTUNUT MIKROVERENKIERTO
Lisääntyneen verenkierron seurauksena hiussuonissa, iho saa enemmän happea ja ravintoa.
  • IHON YLEMPIEN KERROSTEN UUDISTUMINEN
Yrttikuorinta kiihdyttää ihoa tuottamaan uusia soluja. Tuloksena on epidermiksen ja ihon ylempien kerrosten uudistuminen.
  • VARTALON KOLLAGEENIN LISÄÄNTYNYT TUOTANTO VARTALOLLA JA VELTOS-TUMISEN ENNALTAEHKÄISY
Ihon rakenne paranee ja iho kiinteytyy. Rypyt madaltuvat ja arvet pehmenevät taijopa häviävät.
  • KOMEDOLYYTTINEN VAIKUTUS
Vähentää talirauhasten tukkeutumistaipumusta akne- ja epäpuhtaalla iholla, häivyt- täen tai estäen mustapäiden muodostumista. Olemassa olevat komedot ja tuk- keutuneet huokoset häviävät nopeasti. Parantunut verenkierto edistää papuloiden ja pustuloiden paranemista ja häviämistä. Tuloksena on tulehtuneen ihon sekä vanhojen infektioiden nopea paraneminen.

 

 

GREEN PEEL® CLASSIC

 

GREEN PEEL® CLASSIC super tehokas yrttikuorinnan lopputulos näkyy ja tuntuu heti ( 5 päivän kuluttua). “Jotakin on tapahtumassa”, mm.  voi nähdä itse kuorinnan, toisin kuin esim. hedelmähappokuorinnassa.  Green-PeelClassic-kyselykaavake
  • GREEN PEEL® CLASSIC 60min- 345,00€ sis. jälkihoidon ja kotihoitotuotteet.

 

GREEN PEEL® ENERGY on erittäin tehokas hoitomenetelmä esim. parantamaan elottoman, auringon polttaman ihon verenkiertoa sekä korjaamaan paksua ja karheaa ihoa tai vähentämään ensimmäisiä juonteita ja ryppyjä. Lisäksi hoidolla voidaan puhdistaa tehokkaasti kehoa vapaista radikaaleista sekä hoitaa hyperpigmentaatiota. Kuorinnan jälkeen iholla voi esiintyä lievää punoitusta ja mahdollisesti lievää kihelmöintiä ihon kunnosta riippuen. Aktivoituneen verenkierron ansiosta iho voi hiukan hilseillä seuraavien päivien aikana.
  • GREEN PEEL® ENERGY 60min- 145,00€

 

GREEN PEEL® FRESH UP hoito tarjoaa uudistumista ja elinvoimaisuutta väsyneelle iholle, joka on taipuvainen juonteisiin ja ryppyihin. Tämä hoito pehmittää nopeasti myös paksun, kovettuneen ja epäpuhtaan ihon.
  • GREEN PEEL® FRESH UP 45min- 110,00€