Vital Injector -täyttöliftaus | Tyrni Natura

Vital Injector -täyttöliftaus

couperosahoito pysyvät tulokset heti

 

     

 

 

TÄYTTÖLIFTAUS – MITÄ SE ON?

Maailman kehittynein tapa nuorentaa ihoa näkyvästi yhdellä hoidolla tunnetaan nyt nimellä täyttöliftaus. Mistä siinä oikein on kysymys?
HYALURONIHAPOSTA
Tiedämme, että yksi hyaluronihappomolekyyli (HA) pystyy sitomaan itseensä 1000 kertaisen määrän kosteutta. Tiedämme myös, että hyaluronihappoa on olemassa stabiilissa ja stabiloimattomassa muodossa. Niiden ero on pysyvyys. Stabiloimaton HA muodostaa luonnostaan verkostoja, jotka ikävä kyllä hajoavat ihossa nopeasti. Ihomme kuluttaa HA:ta, mitä vanhemmaksi tulemme. Siksi iho kuivuu ja myös rypistyy. Stabiloidussa HA:ssa on ristisidoksia, jotka estävät hyaluronihapon hajoamista. Stabiloitu HA pysyy ihossa yleensä n. 6-12 kk, jona aikana se pystyy siis sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, mikä taas saa ihon voimaan paremmin janäyttämään nuoremmalta.
MITEN SITTEN HYALURONIHAPPOA SAADAAN IHOON?
Ylläolevan perusteella on selvää, että hyaluronihappoa pitäisi jotenkin saada ihoon. Mitä menetelmiä meillä on käytettävissämme? Stabiloimatonta HA:ta on useissa voiteissakin, ja se sopiikin vallan mainiosti päivittäiseen ihonhoitoon. Stabiloidun HA:n molekyylikoko on sen verran suurempi, että sen saaminen ihoon vaatii apuvälineitä. Tehokkain tapa markkinoilla on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen.
INJEKTOINTI – PELOTTAVAAKO?
Heti kun aletaan puhua injektoinnista, moni kavahtaa miettiessään ruiskuja ja neuloja. Täyttöliftaus on injektointia, joka ei ole pelottavaa. Sitä voisi verrata mikroneulaukseen – se on vaan älyttömän paljon tehokkaampaa. Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan erityisen hoitopään avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa. Kone annostelee HA:n siten, että sitä tulee juuri oikea määrä ja juuri oikeaan paikkaan. Valitsemalla hyaluronihappo oikein ihotyypin mukaan, täyttöliftauksella voidaan luonnollisella tavalla ”täyttää” koko kasvot tai vaikka decolleteé kerralla. Keskittymällä tiettyihin kasvojen alueisiin, saadaan tällä menetelmällä tehtyä koko kasvojen kohotus tai vaikka nostaa poskipäitä siten, että alaspäin kääntyneet suupielet nousevat. Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen. Vaikka ihoon tehdään injektointeja on hoidon epämukavuus minimaalinen, koska hoito on erittäin nopea tehdä. Koko kasvojen käsittely kestää vain noin 15 minuuttia. Tähän asti täyteaineilla on pystytty täyttämään vain juonteita ja esim. huulien tai silmien ympärillä olevat pienet rypyt ovat jääneet käsittelyn jälkeen näkyviin. Täyttöliftauksella käsitellään laajoja ihoalueita, jolloin tulos on todella dra-maattinen. Täyttöliftaus sopii erittäin hyvin myös vaikka kämmenselkien käsittelyyn – käsistähän monesti näkee ihmisen iän aiemmin kuin kasvoista!
JÄLKIHOITO
Hoidosta saattaa jäädä pieniä mustelmia ihoon, jotka häviävät normaalisti muutamassa päivässä. Mustelmat ovat myös niin pieniä, että ne saa kyllä hyvin meikillä piiloon. Samana päivänä ihoa ei pidä rasittaa muilla hoidoilla eikä esim. saunomisella, mutta jo seuraavana päivänä asiakas voi toimia täysin normaalisti. Välttää: ultraäänikasvohoidot 30 päivä; radiofrekfenssi;  lymfa, vakuumia. Jälkihoitona asiakkaalle suositellaan EGF:ää ja HA:ta sisältävä kasvovoide kotikäyttöön. Se varmistaa myös ihon pinnan kosteutuksen ja parantaa tulosta.  

Kuvahaun tulos haulle vital injector

 
  • Perfectha Derm ( juonteisiin, huuliin, muotoiluun) Deep 1ml, kesto 8-10kk – 390,00€
  • Fine line ( koko kasvot/ pintajuonteet, poskipäät ) 0,5ml, kesto n.6kk – 390,00€
  • Aquashine ( täyteaineiden sijasta ihoon voidaan injektoida myös sille tärkeitä ravintoaineita, kuten hivenaineita, aminohappoja ja vitamiineja. Hoito soveltuu kaikille, jotka kaipaavat ihoonsa hehkua ja nuorekkuutta ). Parhaimmillaan kolmen kerran sarjana kuukauden välein. 45 min- 270,00€

 

Varaa aika